sowesoo
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 23/12/2009
| Subiect: rE oOoPs?!:>:D Vin Dec 25, 2009 12:38 pm | |
| Ma poti ajuta sau puteti ajuta si pe mine ca am un sv si vreau sa il fac cat mai fain si ma intrebam daca ma puteti ajuta in mai multe privinte:D mai intai incep cu inceputu cum schimb imaginea adica sa pun o imagine facuta de mine in Photoshop sau sa scriu ceva cand intr`u pe sv pe acea imagine .. daca imi rasp .. dupa va mai intreb ca stiu ca sunteti buni si m`ati mai ajutat pana acum si e shmcher forumul felicitari ... | |
|
CipRIaNo Moderator
Numarul mesajelor : 57 Data de inscriere : 18/03/2009 Varsta : 33
| |
sowesoo
| Subiect: Re: rE oOoPs?!:>:D Vin Dec 25, 2009 12:42 pm | |
| | |
|
Oops!? Fondator
Numarul mesajelor : 260 Data de inscriere : 17/03/2009 Varsta : 33 Localizare : Spania-Madrid
| Subiect: Re: rE oOoPs?!:>:D Vin Dec 25, 2009 12:59 pm | |
| Uite aici un motd. Instalare : 1.faci un Text Document cu numele motd . 2.copii codu il bagi in textu document salvezi , dupaia bagi folderu motd in hlds/cstrike - Citat :
- <html><head><title>Cstrike MOTD</title><style type="text/css">pre { font-family:Verdana,Tahoma; color:White; }body { background:Black; margin-left:8px; margin-top:0px; }a { text-decoration: underline; }a:link { color: #Black; }a:visited { color: #Yellow; }a:active { color: #Red; }a:hover { color: #Blue; text-decoration: underline; }</style></head><body scroll="no"><pre><center>
Bine ati venit pe Dr.Ctjustice.Ro <b> Regulamentul serverului: * Jucati corect, fara coduri! * Nu jigniti ceilalti jucatori! * Reclamele la alte servere sunt interzise! * ATENTIE:Cine face bug va primi ban 50 de minute! * Adminii nu au voie sa faca abuz! * Cererile de admin se pe forum! Va multumim ca ati fost de acord cu regulile serverului! Contact la forum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] </b></body><html><style type="text/css">body {background-color:FFFFFF; background-image:url('http://map-screens3.hit.bg/deathrun/deathrun_bkm.jpg'); background-attachment:fixed;}</style><br /> | |
|
sowesoo
| Subiect: redirecte Vin Dec 25, 2009 1:09 pm | |
| BAIETI cum aj putea sa intre lume la mine pe sv adica imi trebuie redirecte ?? De unde pot sa iau si sa le pun pe sv meu ? | |
|
Oops!? Fondator
Numarul mesajelor : 260 Data de inscriere : 17/03/2009 Varsta : 33 Localizare : Spania-Madrid
| Subiect: Re: rE oOoPs?!:>:D Vin Dec 25, 2009 1:11 pm | |
| Redirectele le poti lua [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Rezolvat Tc | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: rE oOoPs?!:>:D | |
| |
|