-=Ctjustice # Community=-
Ctjustice # Community
Ctjustice # Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Fa si tu parte din comunitatea Ctjustice !
Ctjustice # Community
Ctjustice # Community : Cautam Staff

Tutorial cum sa faci un film de Counter-Strike cu Fraps si WinDVDCreator

In jos 
AutorMesaj
Zeno
Global moderators
Global moderators
Zeno

Numarul mesajelor : 333
Data de inscriere : 31/12/2009
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti

Tutorial cum sa faci un film de Counter-Strike cu Fraps si WinDVDCreator Empty
MesajSubiect: Tutorial cum sa faci un film de Counter-Strike cu Fraps si WinDVDCreator   Tutorial cum sa faci un film de Counter-Strike cu Fraps si WinDVDCreator EmptyVin Ian 15, 2010 7:01 am

Multi am vazut ca vor sa faca filme de cs, sau macar au aceasta dorinta dar nu stiu cum sa o puna in aplicare, astazi va vin in ajutor cu un tutorial despre creeara filmelor de Counter-Strike in care va arat pasii principali.

Am facut acest tutorial pentru a fi inteles de TOATA lumea !

Acest tutorial NU va invata cum sa faceti efecte gen: bullet time, sa urmareasca glontul spre victima... etc.
1)Download Fraps si WinDVDCreator

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

2)Inregistrarea demo-ului

Incepem prin a inregistra un demo in Counter Strike folosind comanda record nume_demo
3)Fraps
Mai intai instalam Fraps unde vrem.
Deschidem Fraps, deschidem CS si scriem in consola playdemo nume-demo(inregistrat anterior) si apasam F9 (tasta default!) ca sa inceapa sa inregistreze, iar cand s-a terminat demo-ul apasam din nou F9 pentru a opri inregistrarea.
Toate inregistrarile la FRAPS sunt inregistrare in directorul in care a fost instalat (ex: C:\Program Files\Fraps) ATENTIE: FRAPS-salveaza in format .avi care,cel putin la mine, la o inregistrare de 30 minute fisierul ocupa 3 GIGA si ceva...
4)WinDVDCreator

Pentru a scapa de problema asta(de mai sus): instalam WinDVDCreator 2 si urmarim urmatorii pasi:
[I]-Selectam Edit existing video file
[II]-Deschidem filmul (filmele) care le-am inregistrat mai devreme cu FRAPS
Sus In jos

Tutorial cum sa faci un film de Counter-Strike cu Fraps si WinDVDCreator
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tutorial Clan Mod pe server dedicat Counter Strike 1.6
» Tutorial Amx Modx pe server didicat Counter Strike 1,6
» DEX Counter-Strike
» Cum sa-ti faci Propriu cinfig?
» Cum faci sa-ti apara serverul la Internet / Favorite?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-=Ctjustice # Community=- :: -=Counter-Strike=- :: -=Tutoriale=--
Mergi direct la:  
Tutorial cum sa faci un film de Counter-Strike cu Fraps si WinDVDCreator Untitled-1_6 HaosZoneCreati un forum | Forumuri RPG | Contemporane | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente